divendres, 3 de juny del 2016

FESTA DE CLOENDA

El dimecres 1 de juny vam calebrar la festa de cloenda de la cooperativa. Per començar l’acte, la directora de l’escola, la Montse Mollet, les mestres que han dut el projecte a terme, l’Olga Casimiro i l’Anna Soler, el Regidor de Promoció econòmica Genís Rovira i la tècnica de l’ajuntament Mireia Chavarria van agrair als alumnes i a les famílies la seva implicació i dedicació en el projecte que ha tingut com a objectiu fomentar la cultura emprenedora a l’escola.
Tot seguit, el regidor i la tècnica els van fer el lliurament de diplomes i les bosses obsequi facilitades per la Diputació de Barcelona. Des de l’escola també se’ls va obsequiar amb un imant amb el logo de la cooperativa.
L’acte va concloure amb mica de música, ball i pica-pica que van preparar els mateixos nens i nenes, on també hi van ser presents l’Alcalde Jaume Casals i la Regidora d’Educació Sara Cortina. Amb aquest acte d’agraïment i culminació del projecte educatiu, tota l’escola, l’alumnat i l’Ajuntament es van acomiadar d’aquesta experiència tant positiva i enriquidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada